Made in Säkylä, Finland

FinPuro Oy valmistaa luonnonmukaista sokerointimassaa karvojenpoistoon. Tuotteemme on tehty 100% suomalaisista raaka-aineista, kauneudenhoitoalan ammattilaisille.

81

 

 

Tarinamme

FinPuron tarina alkoi yli 10 vuotta sitten Suomen kosmetologimessuilta. Messuilla tutustuimme sokerimassoihin ja mieltämme jäi vaivaamaan ajatus kotimaisesta sokerimassasta: Miksi kukaan ei valmista karvojenpoistoon sopivia tuotteita suomalaisista raaka-aineista?

Pikkuhiljaa ajatus omasta tuotteesta kypsyi, halusimme korvata tavallisesti massoissa käytetyn sitruunahapon ja löysimme ratkaisun pohjoisen metsän rikkaista antimista, marjoista. Otimme käyttöön marjojen parhaat ominaisuudet ja kehitimme täysin oman reseptimme.

Sokerimme syntyi rohkeasta ideasta kokeilla, mitä Suomen luonto tarjoaa, kun halutaan kehittää täysin kotimainen tuote.

 

 

Me olemme FinPuro

finpuro_matti_metsapuro

 

Matti Metsäpuro

Tuotteemme kehittäjä ja keksijä on Säkyläläinen Matti Metsäpuro. Hän on kasvanut Säkylän Pyhäjärven rannalla ja luonto on ollut hänelle lapsuudesta saakka tärkeä.

 

finpuro_timo_katila
 
Timo Katila

Timo Katila on tekninen asiantuntijamme. FinPuron tuotannon mestari, joka yhdessä Matin kanssa vastaa tuotantotavoista.

 

finpuro_irina_nurmi

 

Irina Nurmi

Irina Nurmi on yli 13 vuotta alalla työskennellyt Sky- ja cidescokosmetologi, joten hän tietää hyvän sokerointimassan vaaditut ominaisuudet.

 

finpuro_irina_rekola

 
Irina Rekola

Irina Rekolalla on myös yli 10 vuoden kokemus kauneudenhoitoalalta. Irina uskoo suomalaisiin tuotteisiin ja laatuun.

 

Tiimimme lisäksi

Finpurolla on paljon yhteistyökumppaneita ja kokemusta. Arvostamme lähituotantoa, edustamme nykysukupolven yritystä, joka hyödyntää mahdollisuuksien mukaan mahdollisimman paljon oman kunnan palveluja ja yrityksiä.

Ota meihin yhteyttä   >